COVID-19

Webinars, nieuwsbrieven en handreikingen

Op de website van de Federatie Medisch Specialisten vindt u COVID-19 gerelateerde informatie voor alle medisch specialisten. De informatie wordt daar vanuit alle wetenschappelijke verenigingen verzameld zodat alles bij elkaar komt op één plek. Daarom verwijzen wij u graag door naar de overzichtspagina van de Federatie Medisch Specialisten voor onder andere webinars, nieuwsbrieven en verschillende ondersteunende documenten.

Documenten speciaal over de oncologische zorg ten tijden van COVID-19 zijn hier te vinden en alleen toegankelijk voor medisch specialisten.

Federatie

Deadline SONCOS-uitvraag uitgesteld

In verband met de uitbraak met het COVID-virus zijn veel prioriteiten verschoven en kunnen veel activiteiten geen doorgang vinden of niet zoals gepland. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de gegevensaanlevering verslagjaar 2019 voor de SONCOS-uitvraag. We hebben signalen ontvangen dat deze gegevensaanlevering op dit moment lastig is, omdat de prioriteit, heel begrijpelijk, bij de patiëntenzorg ligt. Ook heeft het Zorginstituut besloten om de deadline van de Transparantiekalender uit te stellen. Daarom wordt de deadline van de SONCOS-uitvraag ook uitgesteld tot 29 mei 2020. Dit is gedaan in overleg met DICA en Zorgverzekeraars Nederland.

Achtergrond website donker

Login portal voor leden